Welkom bij onze afdeling Presentatietechniek.

Projectoren, LCD schermen, touchscreens, digitale schoolborden, (trans)portable en vaste geluidssystemen.

Sealander Visions is gespecialiseerd in presentatiesystemen, van eenvoudig en handzaam tot volledig geautomatiseerde vaste installaties.

Een portable projector voor heldere presentaties on-site, een vaste installatie in een vergaderkamer, interactieve whiteboards, touchscreens, een geluidssysteem om te spreken op locatie, of een vast geluidssysteem voor een restaurant, recreatieruimte of vergaderzaal, bij ons bent u aan het juiste adres voor eerlijk advies, maatwerk, service en kwaliteit.

Wij begeleiden onze afnemers naar de beste productkeuze en staan voor vakkundige installatie en bedrijfsvaardige oplevering.

Daarnaast nemen wij u alle zorgen uit handen door daadwerkelijke service en support.

Uiteraard zijn al onze leveringen en installaties voorzien van minimaal 12 maanden garantie; Indien gewenst kunnen aanvullende afspraken worden gemaakt over verlengde garantie, bereikbaarheid, responsetijden en preventief onderhoud. Dit zowel voor nieuwe alsook voor reeds bestaande systemen.

Heeft u een eenmalig evenement en zoekt u daarvoor de juiste presentatiemiddelen? Vraag er naar bij onze verhuur afdeling; we hebben altijd wel een passende oplossing voor u.

Sealander Visions is geheel merk-onafhankelijk. Daardoor zijn wij altijd in staat aan specifieke eisen en wensen van onze klanten te voldoen en kunnen we altijd maatwerk bieden, zowel qua techniek als qua budget.

Op onze Link pagina vindt u een aantal merken waarvoor u bij ons terecht kunt. 

Staat uw merk er niet bij, aarzel dan niet contact met ons op te nemen want we kunnen u voor elk merk een vrijblijvende prijsopgave doen.